...:::- Code Geass fan site -:::...
Code Geass

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172972_92.jpg
A Code Geass egy kihagyhatatlan anime és manga. Méltán vált híressé japánban, és szerte a világon, hiszen olyan elgondolkodtató témákat feszeget, ami sokak figyelmét megragadja. Mit tennél, ha egyik napról a másikra egy ember feletti manipulációs képesség birtokosa lennél? Csendben meglapulnál, és élnéd tovább az életedet vagy felhasználnád páratlan eszedet és képességedet, hogy hatalomra törj? Feláldoznál bárkit is, ha jobb világ reménye kecsegtet? És vajon Lelouch mit tesz?
A Code Geass egy elragadó anime, lebilincselő sztorival és egyedi, érdekes karakterekkel. :) Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom :)

 
NAVIGATION

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172413_07.png

Vissza a Főoldalra

 

 
Chat

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172634_84.png

Ne Reklámozz!
Vigyázat, Spoiler veszély! :)

 

 

 

 

Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Code Geass: Hangyaku no Lelouch

lelou5.jpg

 

Angol cím: Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Magyar cím: Lelouch Lázadása
Rajz: Majiko, CLAMP
Író: Ichiro Okouchi, Goro Taniguchi
Műfaj: Akció, dráma, mecha, Ecchi
Hossza: 9 kötet (még fut)
Megjelenés éve: 2006 Bemutató képek
(Katt rájuk a nagyobb méretért)

img001.jpg
img003.jpg
img026.jpg
CxC-22.png

 

Ismertető

2011-ben járunk, ahol Britannia, mint nagyhatalom legyőzte Japánt, illetve további számos országot a különleges harci robotjaik segítségével, a Knightmare Frames-ekkel. Japánt, mindössze 11-es Körzet néven emlegetik.
Hét évvel korábban, mikor Britannia megtámadta Japánt, az akkor még gyermek Lelouch, ígéretet tesz japán származású barátjának Suzakunak, hogy elpusztítja az egész brit birodalmat.
Lelouch, mint középiskolás, rengeteget lóg az iskolából, és rendre szerencsejátékot űz több előkelő, nemes emberrel. Egyik nap, Lelouch és barátja szembe találkozik néhány 11-esekből´ álló terroristákkal, akik valamiféle katonai titkos anyagot loptak el a britektől. Ekkor hirtelen kinyílik a tartály, amiben állítólag vegyi anyag van, de Lelouch meglepetésére a tartályban nem vegyi anyag van, hanem egy nő, akit C.C.-nak hívnak. C.C., Lelouchnak adja erejét, hogy legyőzhesse a brit katonákat. Lelouch elhatározza, hogy újonnan szerzett képességével elpusztítja Britanniát. Ezért, hogy álcázza magát, felveszi a Zero nevet. Álruhába búj, és elkezd embereket, vagyis inkább terroristákat toborozni, nagy sikerrel.
Az, hogy ki C.C., vagy éppen Lelouch, vagy, hogy sikerül-e leigáznia Britanniát, az kiderül a manga folyamán.

A mangából természetesen készült anime is, a ma már második évaddal futó Code Geass, illetve Code Geass R2 néven.
Maga a manga, bizonyos részekben eltér az animében látottaktól, de szerencsére a fő eseményszálat követi.

-Írta:  Komomo
Forrás: Mangazin


 

...::Manga Letöltés::...
(Képekre kattints a nagyobb méretért)

 

lelou1.jpg
VOLUME 1
Megjelent: 2006. dec. 26
 
 
 
 
 
lelou2.jpg
 
VOLUME 2
Megjelent: 2007
 
 
 
 
lelou5.jpgVOLUME 5
Megjelent: 2008
 
18.fejezet - RAW
19. fejezet
- RAW
20. fejezet - RAW
21. fejezet - RAW
22. fejezet - RAW
 
 
 

http://i638.photobucket.com/albums/uu105/Merina/images-1.jpg?t=1267111951VOLUME 6
Megjelent: 2009

Hamarosan

 

 

 

 

http://i638.photobucket.com/albums/uu105/Merina/images-1.jpg?t=1267111951
VOLUME 7

Megjelent: 2009-2010


38. fejezet (Vége) - RAW 

 

 

 

 

Ne lopj!

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172632_47.jpg
Kérlek tiszteld meg annyira az oldalt, a szerkesztőket és az idelátogatókat azzal, hogy nem lopsz. Amit itt látsz, az minden saját. Ígyhát szerzői jogsértést követsz el, ha bármit is elemelsz az oldalról. A szerzői jogsértés pedig feljelentést von maga után.
Gondolom ezek a sorok után már rájöttél, hogy jobb ha nem viszel el semmit!

 

 
Site Info

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172971_67.jpg
Az oldal a Code Geass című anime / manga minden adoptációjával foglalkozik.
Fan website.
A szerkesztők a manga-download.gp.hu oldal főszerkijei: a Manga-D Team.
Minden jog a Manga-D Team-et illeti.

...::Link Me::...

CG_animalt.gif

 ...::Oldal Videó::...

...::Partners::...
 


CSS Codes


Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!