...:::- Code Geass fan site -:::...
Code Geass

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172972_92.jpg
A Code Geass egy kihagyhatatlan anime és manga. Méltán vált híressé japánban, és szerte a világon, hiszen olyan elgondolkodtató témákat feszeget, ami sokak figyelmét megragadja. Mit tennél, ha egyik napról a másikra egy ember feletti manipulációs képesség birtokosa lennél? Csendben meglapulnál, és élnéd tovább az életedet vagy felhasználnád páratlan eszedet és képességedet, hogy hatalomra törj? Feláldoznál bárkit is, ha jobb világ reménye kecsegtet? És vajon Lelouch mit tesz?
A Code Geass egy elragadó anime, lebilincselő sztorival és egyedi, érdekes karakterekkel. :) Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom :)

 
NAVIGATION

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172413_07.png

Vissza a Főoldalra

 

 
Chat

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172634_84.png

Ne Reklámozz!
Vigyázat, Spoiler veszély! :)

 

 

 

 

Login
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Code Geass - Knightmare of Nunnally

 

nunna4.jpg

 

Angol cím: Code Geass: Nightmare of Nunnally
Magyar cím: Nunnally Rémálma
Rajz: TAKUMA Tomomasa
Író: Ichiro Okouchi, Goro Taniguchi
Műfaj: Akció, Ecchi, Mecha, Sci-fi
Hossza: 5 kötet (Complet - teljes)
Megjelenés éve: 2006  Bemutató képek
(Katt rájuk a nagyobb méretért)

code5002-003.jpg
code5008.jpg
code5011.jpg
code5013.jpg

Ismertető

Code Geass történetét most, Nunnaly ( Lelouch kishúga ) szemszögéből követhetjük nyomon.
Az élet fura fintora, hogy tolószékbe kényszerűl a lány, és miután anyját szeme láttára meggyilkolták, látni is elfelejt. Lelouch-nak sem volt könnyű az esetet feldolgoznia, hiszen a gyilkosságot követően úgy talált rá húgára és anyjukra, hogy a kishúga az élettelen anyjuk teste alatt szorongott.
Miközben Lelouch épp C.C.vel beszélget, Nunnaly ijesztő hangokat hall, melyek arra figyelmeztetik, hogy bátyja nagy veszélyben van. Megpróbál utána menni, de mozgáskorlátoltsága lelassítja, elesik és hirtelen valami különös kinézetű kő kerül elé, ami nem kis meglepetésére beszélni kezd hozzá. Kiderül, hogy van egy módja, amivel megmentheti bátyját. Egyesülnie kell Geassel. Az egyesülés után új képességeket fedez fel magán, mik egy átlag embernek talán megszokottak, de egy tolókocsis, vak lánynak telve vannak az újdonság erejével. Egy új testet kapott, és ismét lát.
A Geass-nek hála látja a jövőt, és birtokában van az erőnek, amivel azt megváltoztathatja. Ez a félelmetes erő egy teljesen új Knightmare, amit kapott testével irányíthat.


Persze maga a történet ugyanúgy halad tovább, mint a Hangyaku no Lelouch kötetekben.
Maga a történet, egy alternatív elbeszélés, sokkal szebb rajzokkal és finomabb látásmóddal.

-Írta:  Komomo
Forrás: Mangazin


...::Manga Letöltés::...
(Képekre kattints a nagyobb méretért)

 

nunna1.jpg
VOLUME 1
Megjelent: 2006
 
 
 
 
 
nunna4.jpg

VOLUME 4
Megjelent: 2008

 
 
 
 
nunna5-1.jpg

VOLUME 5
Megjelent: 2009

Letöltés 5. Kötet (21-26.  fejezet )
(Download)

 RAW
Manga vége - utolsó kötet

 

Ne lopj!

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172632_47.jpg
Kérlek tiszteld meg annyira az oldalt, a szerkesztőket és az idelátogatókat azzal, hogy nem lopsz. Amit itt látsz, az minden saját. Ígyhát szerzői jogsértést követsz el, ha bármit is elemelsz az oldalról. A szerzői jogsértés pedig feljelentést von maga után.
Gondolom ezek a sorok után már rájöttél, hogy jobb ha nem viszel el semmit!

 

 
Site Info

//segedoldalam.gportal.hu/portal/segedoldalam/image/gallery/1273172971_67.jpg
Az oldal a Code Geass című anime / manga minden adoptációjával foglalkozik.
Fan website.
A szerkesztők a manga-download.gp.hu oldal főszerkijei: a Manga-D Team.
Minden jog a Manga-D Team-et illeti.

...::Link Me::...

CG_animalt.gif

 ...::Oldal Videó::...

...::Partners::...
 


CSS Codes


Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!